Schiedel

Cosuri de fum finisate

Cere oferta
SKU:

cos de fum finisat dubluDe ce sa alegi un cos de fum finisat:

 

1. Realizat direct din beton, acesta devine mult mai usor de montat fara a fi nevoie de tencuiala sau finisaj.

 

2. Avantaj estetic ce nu poate fi egalat de cosurile de fum finisate in mod "clasic".

 

3. Garantie oferita pentru 30 de ani.

 

4. Finisaj exterior cu caramida aparenta, rosturi dimensionate, colturi exterioare finisate.

 

5. Include set de asigurare statica pentru ancorarea la inaltime a cosului de fum.

 

6. Fiecare element finisat are o inaltime redusa de 8 cm, rezultant o greutate totala redusa si efort minim la montaj.

 

7. Proces inovativ de fabricare ce elimina posibilitatea desprinderii placajului ceramic.

 

8. Compuse din: elemente finisate ce imita caramida (in 3 culori disponibile), placa de acoperire de beton si con de evacuare din otel inoxidabil.

 

9. Elementele finisate imbinate cu elementele clasice de beton cu canalele de ventilare si de termoizolatie continue pe toata inaltimea. Rezulta un cos de fum tristrat ventilat.

 

10. Geometria constructiva a elementelor finisate presupune:

- dispunerea pe toate cele 4 laturi a orificiilor destinate canalelor de armare.

- imbinarea cu usurinta a elementelor componente, gratie canalului de imbinare special executat inca din procesul de fabricatie.

 

Pentru a usura procesul de potrivire cromatica cu designul intregii locuinte, elementele cosului de fum finisat sunt disponibile in 3 culori - caramiziu, negru si maro – acestea fiind compatibile din punct de vedere al nuantelor cu majoritatea culorilor folosite pentru finisarea tiglelor ceramice sau de beton, ceea ce se traduce in finalizarea lucrarilor pentru acoperis intr-un aspect armonios din punct de vedere esteto-cromatic.

                   

 

Gama de cos de fum finisat vine in 4 variante:

 

- Cos de fum UNI – este adaptabil pentru combustibili gazosi, lichizi sau solizi, se monteaza simplu si rapid, cu costuri reduse si asigura functionarea sursei de caldura la randament maxim. Pe intreaga durata de exploatare nu necesita reparatii sau interventii costisitoare si elimina total riscurile de incendii si intoxicatii provocate de cosuri de fum defecte sau neetanse.

 

Cos de fum CLASIC – ofera fiabilitate ridicată datorită rezistenței la acțiunea corozivă a condensului acid si la temperaturile înalte de functionare ale surselor de caldură. Este o varianta foarte buna de cos de fum la un raport calitate-pret foarte bun, ce ofera siguranta in exploatare si rezista o viata intreaga.

 

Cos de fum DUBLU – asemanator primului tip, doar ca este prevazut cu doua canale (egale sau inegale) de evacuare. Este ideal si necesar pentru locuintele care se bazeaza pe mai multe surse de caldura (exemplu: semineu pe lemne + centrala).

 

- Cos de fum cu LUFT – face parte din gama de tipodimensiuni cu un canal de fum si unul de aerisire (asa numitul canal LUFT).

 

 

Cerere de oferta pentru cosuri-de-fum-finisate