MISA Negru - Mobil

Semineu de exterior portabil, la pret ieftin , perfect pentru o seara in terasa. Nu necesita cos de fum.

720 ,00 lei
SKU: BIOMISA/TUV
17.1 cm
71.7 cm
Mobil
Bioetanol Lichid
8 Kg
Metal, Inox, Vata ceramica
40 cm
Da
Negru
0.5 l
1L de bio-combusticil in 2-4H
2 ani
Semineu portabil pe bioetanol, care poate fi mutat oriunde cu usurinta! Se aseaza pe masa, pe un birou sau direct pe podea. Creeaza o atmosfera calda si eleganta, ocupand foarte putin spatiu. Arde cu flacara adevarata, dar nu necesita cos de fum sau evacuare. Nu emite fum sau miros! Poate fi amplasat atat in interiorul locuintei (casa, bloc, office), cat si in exterior: pe terasa, in gradina sau intr-un foisor!
Nu necesita cos de fum.Nu emana fum si miros.Foc adevarat.Usor de intretinut.Mobil.
A nu se alimenta in timpul functionari,dupa ce flacara sa oprit, 5 min. se lasa pentru a se raci rezervorul , ulterior se poate alimenta. Necesita izolatie cand este incastrat in mobila. Distanta de un electorcasnic 30-40 cm.

Biosemineu cu aspect deosebit, are avantajul de a fi mobil si poate fi mutat cu usurinta. Ideal pentru a oferi o ambianta placuta in orice locuinta, hotel, restaurant, sala de asteptare, showroom sau chiar afara pe terasa daca vremea e favorabila.

 

Nu necesita cos de fum sau ventilatie suplimentara si este foarte usor de intretinut. In timpul arderii acesta nu emana fum sau miros.

Semineul dispune de un rezervor de 1,2l de inox cu tija de reglaj.
Incinta semineului este confectionata din otel vopsit electrostatic sa reziste la temperaturi si are o greutate totala de 7,5kg.

Aici gasesti bio combustibil:  Bidon 1L  / Bidon 5L

NOTA: NU ALIMENTATI IN TIMPUL ARDERII! LASATI 15 MINUTE REZERVORUL SA SE RACEASCA INAINTE DE A REALIMENTA!

Comanda